3D LOIKKA – When learning is not enough

 

3D LOIKKA - 3D-tulostuksen innovaatiotyöpaja

3D LOIKKA – 3D-tulostuksen innovaatiotyöpajat

 

1.4.20201 klo 14-16. Elektroniikan 3D-tulostus, Nano Dimension.

Mitä on elektroniikan 3D-tulostus? Millaisia tuotteita menetelmällä voi valmistaa? Millaisia liiketoimintamahdollisuuksia menetelmä tarjoaa?

3D LOIKKA -asiantuntijana toimii alan edelläkävijäyritys Nano Dimension. Tutustumme teknologiaan ja sen sovellusmahdollisuuksiin. Tervetuloa maksuttomaan innovaatiotyöpajaan!

Nano Dimension


Opi uutta. Oivalla. Hyödynnä. 3D LOIKKA on teollisuuden kiihdytyskaista 3D-tulostuksen hyödyntämiseen. 

3D LOIKKA perustuu yhdessä tekemiseen ja yhdessä oppimiseen – co-creation, co-learning. Työpajan asiasisällön tuo kunkin aiheen kansainvälinen edelläkävijä tai asiantuntija.  Työpajat ovat maksuttomia.

Tavoitteemme 3D LOIKKA -työpajojen myötä on tarjota suomalaiselle teollisuudelle osaamista ja näkemystä 3D-tulostuksen hyödyntämiseen kunkin omassa liiketoiminnassa. Työpajat tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Ensimmäiseen 3D LOIKKA työpajasarjaan osallistui yli 500 suomalaista teollisuuden ja tutkimukseen edustajaa. Tutustu toimintaan ja tuloksiin LinkedIn -ryhmässä.

3D-tulostus 3DStep yhdessä 3D-tulostus valaisin

Osallistuminen

  1. OSALLISTUJA: Ilmoittaudu maksuttomaan 3D LOIKKA-työpajaan valitsemastasi aiheesta. Tulossa olevat työpajat ja niiden aiheet julkaistaan tällä sivulla.
  2. YRITYS / ORGANISAATIO: Haluatko oman 3D LOIKKA-työpajan, esimerkiksi yrityksesi liiketoimintaan liittyen. 3DStep tarjoaa täyden palvelun pientä korvausta vastaan. Ota yhteys: sales@3dstep.fi

Kevään 3D LOIKKA ohjelmaa rakentuu parhaillaan.Seuraa kehittyvää tarjontaa!

Tammikuussa 2021 päättyneen 3D LOIKKA -tapahtumasarjan sivu (Joulukuu 2020 – Tammikuu 2021)

    Ilmoittautuminen

    1.4. Elektroniikan 3D-tulostus. Nano Dimension