Muovien 3D-tulostus

Muovien 3D-tulostus

MUOVIEN 3D-TULOSTUS: PROTOTYYPIT, YKSITTÄISET TUOTTEET, SARJAVALMISTUS JA VARAOSAT.

ABC:

  • Muovista 3D-tulostetut tuotteet ovat lujia, kestäviä ja tiiviitä. Ominaisuuksiltaan ne ovat lähellä tyypillisten muovituotteiden arvoja.
  • Muovista 3D-tulostettuja komponentteja käytetään kaikilla teollisuudenaloilla, kuten lentokoneteollisuudessa, elektroniikkateollisuudessa, prosessiteollisuudessa, sekä varaosissa.
  • Hyvällä suunnittelulla tuotteen paino ja koko voidaan minimoida, ominaisuudet maksimoida, sekä toteuttaa toimintoja, jotka muuten olisivat mahdottomia toteuttaa, kuten sisäiset kanavistot.
  • Muovien 3D-tulostuksella voidaan toteuttaa prototyypit, yksittäiset tuotteet, tai tuotteen sarjavalmistus.

GripperiMuovituloste

TILAUKSET JA TARJOUSPYYNNÖT:

PYYDÄ TARJOUS JA TILAA ONLINE-PALVELUSSA ⇐

Tiedustelut: sales@3dstep.fi

 

TEKNOLOGIAT JA MATERIAALIT:

3DStepillä on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisesta muovien 3D-tulostuksesta. Tehtaamme sijaitsee Ylöjärvellä.

Muovituotteissa käytämme pääasiassa HP:n ja EOS:n jauhepetiteknologioita. Lisäksi meillä on kattava valikoima SLA ja Polyjet materiaaleja.

HP Jet Fusion 4200.  Tulostuskammion  koko: 380 x 284 x 380mm3

SLS. Isoimman koneen tulostuskammion koko: 650 x 330 x 560mm3

KAIKKI PALVELUT KERRALLA:

  • Laadunvalvonta omassa laboratoriossa.
  • Värjäykset – UV suojaukset
  • Maalaukset
  • Hydrofobiset pinnoitteet
  • Kokoonpanopalvelut

VAIVATTOMASTI 3D-TULOSTUKSEN HYÖDYNTÄJÄKSI:

3D-KARTOITUS SELVITTÄÄ 3D-TULOSTUKSEN MAHDOLLISUUDET LIIKETOIMINNASSASI

3D-kartoitus löytää metallien 3D-tulostuksen hyödyntämismahdollisuudet yrityksessä. 3D Kartoitus on maksuton palvelu. Kartoituksen pohjalta tuotteiden ja toiminnan kehitys voi jatkua selkeiden oivallusten pohjalta esimerkiksi parempina tai uusina tuotteina, työkaluina tai varaosina.

3D Kartoitus on n. 2 tunnin luottamuksellinen yhteistyöskentely, jossa on mukana 3Stepin teknologiajohtaja Vesa Kananen sekä henkilöitä esimerkiksi asiakasyrityksen tuotehityksestä, ostosta ja tuotannosta. Kartoituksen aikana käydään läpi asiakkaan tuotteita, komponentteja, sekä prosesseja, ja analysoidaan millaisia hyötyjä 3D-tulostus voisi näihin tuoda.

3DStep laatii kartoituksesta kirjallisen raportin. Ota yhteytä, niin sovitaan ajankohta: vesa.kananen@3dstep.fi tai +358414302654 Kartoituksia teemme kaikkialla Suomessa!