Tutkimus ja kehitys

Tutkimus ja kehitys

3D-tulostuksen teknologiat ja sovellukset kehittyvät nopeasti. 3DStep toimii sen vuoksi aktiivisesti tutkimuksen ja tuotannon välimaastossa.

Tuomme uusimmat ideat, mahdollisuudet ja materiaalit asiakkaidemme hyödyksi ja tehokkaammaksi tuotannoksi. Toteutamme omaa tutkimustoimintaa, sekä tutkimusta asiakkaiden toimeksiannoista.

Olemme myös mukana kansainvälisissä 3D-tulostuksen tutkimushankkeissa ja rakennamme alan arvoketjuja. Tarjomme T/K -työtä tukevia tapahtumia, koulutusta ja innovaatioprojekteja.

3D-tulostus tutkimus

Haluatko 3DStepin tutkimus- ja kehityskumppaniksi? Ota yhteys!

3DStepin kehitysprojekteissa voit hyödyntää Business Finlandin innovaatioseteliä.

Aktiivisia tutkimus- ja kehitysprojektejamme ovat mm.

 

  1. Uusien metallitulostusmateriaalien parametrikehitys ja pilotointi. Kehitämme asiakkaillemme uniikkeja metallitulostusmateriaaleja yhdessä tutkimuslaitosten kanssa.
  2. Digitaalinen ja fyysinen immersio kuvantamisessa ja leikkaustoimenpiteessä (DPI). Business Finlandin rahoittamaa projektia johtaa Tampereen yliopisto.
  3. Smart Magnets for Accelerator Research And diaGnostic Data Infrastructure (SMARAGDI). Business Finlandin rahoittamaa projektia johtaa Tampereen yliopisto.
  4. Suuren mittakaavan 3D-tulostus. Kehitämme teknologioita ja palveluita suuren mittakaavan robottipohjaiseen 3D-tulostukseen.
  5. Covid-19 suojaimet. Kehitämme henkilökohtaisia suojaimia tavoitteena yhdistäen nopean tuotannon tarpeet ja 3D-tulostuksen edut. Ensimmäiset suojaimet on kaupallistettu keväällä 2020.