3DStep Club – Start-up iltapäivä

Start-up -yritykset saavat 3D-tulostuksen hyödyntämisestä erityistä kilpailuetua. Useat suomalaiset start-up:it ovatkin lähteneet rakentamaan tuotetta ja tuotantoa suoraan 3D-tulostukseen pohjautuen.

Start-up:in ominaisuuksia ovat mm. ketteryys, uteliaisuus ja aktiivisuus tuotteen ja liiketoiminnan synnyttämisessä. Painolastina eivät ole vanhat teknologiat, perinteiset käytännöt tai vaikkapa organisaatiorakenne.

3D-tulostus tarjoaa ratkaisun, jolla uutta tuotetta tai tarvittavia työkaluja voidaan kehittää nopeilla kustannustehokailla kokeiluilla. Jokainen kokeilu tuottaa arvokasta tietoa, konkretisoi haluttuja ominaisuuksia ja johtaa tehokkaasti kohti varsinaista tuotetta. Kun kokeiluja ja prototyyppejä on tehty riittävästi, voidaan tuotantoon siirtyä saumattomasti valmistustekniikkaa vaihtamatta. Kokonainen tuote voidaan kehittää ja kaupallistaa ilman ensimmäistäkään investointia valmistusteknologiaan.

3D-tulostus mahdollistaa sellaisten tuotteiden ja ominaisuuksien valmistuksen, jotka aiemmin ovat olleet vaikeita tai mahdottomia. Näitä ovat mm. äärimmäinen keveys, mutkittelevat reiät, bioniset muodot ja tuotekohtainen ergonomia. Start-up -yrityksille on avautunut ennenäkemättömän rikas uusien liiketoimintamahdollisuuksien avaruus.

3DStep Club – Start-up iltapäivä 22.8 klo 13-16 on tarkoitettu start-up -yrityksille, joita kiinnostaa 3D-tulostuksen hyödyntäminen.

Tarjolla on tuotetarinoita,  start-up caseja, sekä tutustuminen valmistustekniikoihin 3DStepin tehtaassa.

Osallistujien kesken arvotaan 250€:n arvoinen lahjakortti metalli- tai muovitulostuksen hyödyntämiseen tuotekehityksessä tai tuotannossa.

  • Tapahtuman vierailijat ja ohjelma tarkentuvat myöhemmin.
  • Tapahtuma on maksuton start-up -yrityksille ja sellaiseksi aikoville.
  • Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus liittyä 3DStep Clubin jäseneksi 50% alennuksella.

"Tämän päivän start-upit tulevat olemaan suurimpia 3D-tulostuksen hyödynsaajia ja uusien digitaalisten liiketoimintainnovaatioiden kehittäjiä. On arvioitu, että start-upeissa syntyvät uudet ja oudotkin businessideat muodostavat jopa yli 80% 3D-tulostusta hyödyntävästä valmistavasta toiminnasta seuraavan 5 vuoden aikana."

Pekka Ketola, CEO 3DStep Oy

Ilmoittautuminen

Liityn 3DStep Clubin jäseneksiHarkitsen vielä 3DStep Clubin jäsenyyttä

Tee itsellesi duuni 3D-tulostuksen avulla