3D-tulostus Rovaniemellä 12.6.2019

Teollinen 3D-tulostus on yksi maailman nopeimmin kasvavista teollisuudenaloista. Teknologia kehittyy vauhdilla ja mahdollistaa yhä tehokkaampia liiketoimintamahdollisuuksia, arvoverkostoja ja tuotteita.

Oulun yliopiston Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) -tutkimusryhmä järjestää yhdessä 3DStepin kanssa yrityksille ja muille kiinnostuneille 3D-tulostustapahtuman Rovaniemellä Koulutuskeskus Redussa (Jokiväylä 9).

Tapahtumassa käsitellään metallien ja muovin 3D-tulostuksen tuomaa potentiaalia, tehokasta suunnittelua ja tulevaisuuden näkymiä.

Kerromme kannattavin esimerkein, kuinka teknologia on hyödyttänyt yrityksiä. Nyt on oiva hetki tutustua tähän koko ajan suosiotaan kasvattavaan valmistusteknologiaan ja ottaa se haltuun omassa työssä!

Aamupäivän seminaarissa klo 10-12 kerrotaan teknologiasta, tulosteiden suunnittelusta ja sen hyödyntämisestä eri kokoisten yritysten käytössä. Mukana kaikissa tilaisuuksissa on myös Vossi Group Oy aiheella 3D-vallankumouksen toinen aalto ja rovaniemeläinen yritys GranCarage Oy. Koulutuskeskus REDU esittelee myös toimintaansa.

Iltapäivällä vuorossa on suuren suosion saavuttanut 3DStep Club klo 13-16. 3DStep Club on paikka, jossa opit ja oivallat uutta 3D-tulostuksen hyödyntämisestä tuotekehityksessä ja tuotannossa, sekä kohtaat alan eturivin toimijoita.

Tilaisuus on avoin ja maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumista etukäteen kahvituksen varaamista varten alla olevalla lomakkeella. Lisätietopyynnöt voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen sanna.salomaa@oulu.fi. Lounas on omakustanteinen.

Tervetuloa mukaan!

Aika: 12.6.2019 klo 10.00 – 16.00

Paikka: Koulutuskeskus Redu. Jokiväyläntie 9, Rovaniemi

Ohjelma, mm.

  • Metallien 3D-tulostuksen tilannekatsaus.
  • Suomalaisen teollisuuden sovelluksia ja esimerkkejä
  • Opi ja oivalla: Miten suunnittelen 3D-tulostettavan tuotteen?
  • 3D-tulostuksen osaamisen kehittäminen Rovaniemellä.
  • Keskustelu ja ideointi: 3D-tulostuksen hyödyntäminen Rovaniemen seudulla.

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

"Suomalaiset yritykset ottavat nyt aktiivisesti käyttöön 3D-tulostuksen tarjoamia hyötyjä prototyyppien valmistuksessa, tuotannon apuvälineissä ja tuotteiden sarjavalmistuksessa. Tässä muutoksessa kannattaa olla mukana!"

Pekka Ketola, 3DStep Oy

Ilmoittautuminen

Osallistun*

Seminaari klo 10-12 3DStep Club klo 13-16