Masters’ Studio yhteisö

3D-tulostus kehittyy nopeasti. Hyödyntäjien joukko kasvaa vauhdikkaasti ja uusia 3D-tulostuksen sovelluksia löydetään päivittäin.

Masters’ Studiossa tutustut vaivattomasti menetelmään, sen hyötyihin ja hyödyntäjiin, sekä kuulet uusimmat sovellusideat. Yhteisö tarjoaa myös arvokkaan verkoston eri alojen toimijoita.

Toimintaa on joka kuukausi ja vuoden aikana avautuu myös uusia jäsenyyteen kuuluvia toiminta- ja osallistumismahdollisuuksia.

Jäsenedut

  • Maksuton osallistuminen yhteisötapaamisiin ja webinaareihin (2 henkeä / yritys)
  • Yksi 50€ arvoinen voucher tapahtumien osallistumismaksuihin (matkat, koulutukset, yms). Mainitse voucherista ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Yksi 100€ arvoinen voucher 3DStepin 3D-tulostuspalveluihin (mainitse voucherista tilauksen yhteydessä).
  • Uutiskirjeet
  • LinkedIn -ryhmä

Tulevat tapahtumat 2018

Ilmoittautuminen ja/tai Liittyminen jäseneksi

Jäsenyys
Olen / organisaationi on jo Masters' Studion jäsenHaluan liittyä jäseneksi (100€+ALV)En ole jäsen. Maksan ainoastaan osallistumismaksun.

Ilmoittaudu tapahtumiin (voit valita useampia)

31.1. klo 13-16 Masters' Studio: ERGONOMIAA JA APUVÄLINEITÄ 3D-TULOSTAMALLA. Innovaatiostudio Spark, Korkeakoulunkatu 6c, Tampere. Hinta ei-jäsenille: 50€.22.2. klo 13 - 14.30 Masters' Studio: 3D-TULOSTETTAVAN MUOVITUOTTEEN SUUNNITTELU. Webinaari + 3DStep Innovaatiokeskus Ylöjärvi. Vain jäsenille.21.3. Masters' Studio: 3D-TULOSTUKSEN TEHDAS (Konepajamessujen yhteydessä). Iltatapahtuma. Ohjelma ja paikka tarkentuu myöhemmin.4-6.4. Masters' Studio: AM ON THE SEA 4-6.4. Helsinki -Tukholma - Helsinki.16.5. klo 13 - 14.30 Masters' Studio: 3D-TULOSTETTAVAN METALLITUOTTEEN SUUNNITTELU. Webinaari + 3DStep Innovaatiokeskus Ylöjärvi. Vain jäsenille.Kesäkuu: Masters' Studio Turku: UUDET TUOTANTOMENETELMÄT. Yhteistyössä Koneteknologiakeskus Turku. Jäsenet ja yhteistyökumppanit.22.8. klo 12.30 - 15.30 Masters' Studio Nivala: TUTKIMUKSESTA TUOTANTOON26.9: Masters' Studio: 3D-tulostetut varaosat ja työkalut. Alihankintamessujen yhteydessä. Jäsenet ja yhteistyökumppanit.Lokakuu: Masters' Studio: Aihe tarkentuu myöhemmin. Webinaari + 3DStep Innovaatiokeskus Ylöjärvi. Vain jäsenille.Marraskuu: Masters' Studio: SUURTEN RAKENTEIDEN 3D-TULOSTUS. 3DStep Innovaatiokeskus, Ylöjärvi. Hinta ei-jäsenille: 50€.Joulukuu: Masters' Studio: TEKNOLOGIAPÄIVITYS: Alan uusimmat laitteet ja palvelut. Webinaari + 3DStep Innovaatiokeskus Ylöjärvi. Vain jäsenille.

Lisätietoja. Mainitse mm. mikäli haluat hyödyntää 50€ voucherin mahdollisessa osallistumismaksussa

3DStep pidättää oikeuden muutoksiin.

 

"Masters' Studion yhteisötapaamiset ovat olleet tehokkaita koulutustapahtumia ja innostavia oivaltamisen hetkiä yhdessä muiden yritysten kanssa."

3D-tulostuksella boostia rakennusalalle

Teknologiaa, tuotteita ja toimintaa!

AM on the Sea - 3D Printing Business Cruise