3DStep Club

3DStep Club 22.2. klo 13 – 14.30: 3D-TULOSTETTAVAN MUOVITUOTTEEN SUUNNITTELU

Webinaarissa tutustutaan suunnitteluohjeisiin ja käytännön vinkkeihin, joiden avulla 3D-tulostettavien muovituotteiden suunnittelu onnistuu. Tulostinteknologia-esimerkkinä on HP Multi Jet Fusion. Suunnitteluohjeet esittää 3DStepin teknologiapäällikkö Vesa Kananen.

Voit osallistua joko webinaarin välityksellä, tai paikan päällä 3DStepissä. Ilmoittaudu allaolevan lomakkeen kautta. Jos et ole vielä 3DStep Clubin jäsen, voit samalla liittyä jäseneksi.


Masters’ Studio on nyt 3DStep Club!

3D-tulostus kehittyy nopeasti. Hyödyntäjien joukko kasvaa vauhdikkaasti ja uusia 3D-tulostuksen sovelluksia löydetään päivittäin.

3DStep Clubissa tutustut vaivattomasti menetelmään, sen hyötyihin ja hyödyntäjiin, sekä kuulet uusimmat sovellusideat. Yhteisö tarjoaa myös arvokkaan verkoston eri alojen toimijoita.

Toimintaa on lähes joka kuukausi ja vuoden aikana avautuu myös uusia jäsenyyteen kuuluvia toiminta- ja osallistumismahdollisuuksia, sekä muita jäsenetuja.

Jäsenedut

  • Maksuton osallistuminen yhteisötapaamisiin ja webinaareihin (2 henkeä / yritys)
  • Yksi 50€ arvoinen voucher tapahtumien osallistumismaksuihin (matkat, koulutukset, yms). Mainitse voucherista ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Yksi 100€ arvoinen voucher 3DStepin 3D-tulostuspalveluihin (mainitse voucherista tilauksen yhteydessä). Tilauksen arvo vähintään 250€.
  • Uutiskirjeet
  • LinkedIn -ryhmä

Tulevat tapahtumat 2018

Ilmoittautuminen ja/tai Liittyminen jäseneksi

Jäsenyys
Olen / organisaationi on jo 3DStep Clubin jäsenHaluan liittyä jäseneksi (100€+ALV)En ole jäsen. Maksan ainoastaan osallistumismaksun.

Ilmoittaudu tapahtumiin (voit valita useampia)

22.2. klo 13 - 14.30 3DStep Club: 3D-TULOSTETTAVAN MUOVITUOTTEEN SUUNNITTELU. Webinaari + 3DStep Innovaatiokeskus Ylöjärvi. Vain jäsenille.20.3. klo 17-19 3DStep Club: 3D-TULOSTUKSEN TEHDAS (Konepajamessujen yhteydessä). Iltatapahtuma. Paikka: Osasto E16. Ohjelmassa mm. kohtaamisia, demoja, pientä purtavaa ja tutustuminen Vossin laitetarjontaan.4-6.4. 3DStep Club: AM ON THE SEA 4-6.4. Helsinki -Tukholma - Helsinki.Kesäkuu: 3DStep Club Turku: UUDET TUOTANTOMENETELMÄT. Yhteistyössä Koneteknologiakeskus Turku. Jäsenet ja yhteistyökumppanit.22.8. klo 12.30 - 15.30 3DStep Club Nivala: TUTKIMUKSESTA TUOTANTOON26.9: 3DStep Club: 3D-tulostetut varaosat ja työkalut. Alihankintamessujen yhteydessä. Jäsenet ja yhteistyökumppanit.Lokakuu: 3DStep Club: Aihe tarkentuu myöhemmin. Webinaari + 3DStep Innovaatiokeskus Ylöjärvi. Vain jäsenille.Marraskuu: 3DStep Club: SUURTEN RAKENTEIDEN 3D-TULOSTUS. 3DStep Innovaatiokeskus, Ylöjärvi. Hinta ei-jäsenille: 50€.Joulukuu: 3DStep Club: TEKNOLOGIAPÄIVITYS: Alan uusimmat laitteet ja palvelut. Webinaari + 3DStep Innovaatiokeskus Ylöjärvi. Vain jäsenille.

Lisätietoja. Mainitse mm. mikäli haluat hyödyntää 50€ voucherin mahdollisessa osallistumismaksussa

3DStep pidättää oikeuden muutoksiin.

 

"3DStep Clubin yhteisötapaamiset ovat olleet tehokkaita koulutustapahtumia ja innostavia oivaltamisen hetkiä yhdessä muiden yritysten kanssa."

3D-tulostuksella boostia rakennusalalle

Teknologiaa, tuotteita ja toimintaa!

COMING: AM on the Sea - 3D Printing business cruise