2022 3DStepin silmin

3D-tulostuksen uutisvirroissa on kiihtyvään tahtiin merkittäviä uutisia alan integroitumisesta teolliseen toimintaan ja valmistussprosesseihin. Esimerkiksi Porsche on uutisoinut 3D-tulostukseen liittyvistä operaatioista tuotantolinjoillaan.

Samalla kun perinteisten valmistusmenetelmien ja 3D-tulostuksen raja-aidat katoavat, kehkeytyvät toimijoiden yllättävät yhteenliittymät ja digitaalisen valmistuksen arvoketjut. Esimerkiksi 3D-tulostetut varaosat ovat yhä mielenkiintoisempia, kun toimijat ovat saman arvoketjun toimijoita.

Kansainvälinen 3D-tulostuksen eteneminen heijastuu myös suomalaisessa toiminnassa. 3DStepissä tämä konkretisoituu alkuvuoden ennätyksellisenä tilauskantana. Vastaamme kasvavaan kysyntään kehittämällä tuotantoprosessia sen kaikilla osa-alueilla. Olemme panostaneet tänä vuonna mm. jälkikäsittelyyn Girbaun teknologialla.

Vuoden kuluessa tarjoamme teolliselle yhteisölle laadukkaan tuotannon lisäksi mielenkiintoisia asiakastarinoita, tapahtumia ja monenlaisia polkuja 3D-tulostuksen hyödyntämiseen. Oletko jo kokeillut 3D-loikkaa?

Kuvittele ja toteuta!

Pekka Ketola, toimitusjohtaja

Edellinen
Edellinen

Kolme 3D-tulostuksen myyttiä vaatii edelleen murtamista

Seuraava
Seuraava

People in additive manufacturing Peter Weijmarshausen