3DPaaS – Uusi valmistusmenetelmä heti käyttöösi

3DPaaS – 3D Printing as a Service: Keskity ydintoimintaasi

 

3DStepin asiantuntija ja osaaminen käytössäsi kiinteään kuukausihintaan.

Yritysten tarpeet ja valmius 3D-tulostuksen hyödyntämiseen vaihtelevat suuresti tiedon lisäämisestä laajamittaiseen tuotannon uudistamiseen.

3DPaaS on digitaalisen valmistuksen ratkaisu, jolla yritys voi ottaa 3D-tulostuksen hyötykäyttöön haluamassaa laajuudessa ilman riskejä ja investointeja. Palvelu sovitetaan asiakkaan tarpeiden perusteella ja toteutetaan kiinteään kuukausihintaan.

3DPaaS -palvelu käynnistyy tyypillisesti henkilöstön valmennuksella ja laajenee yrityksen tarpeiden kasvaessa tuotekehityksen, tuotannon ja osaamisen kapasiteetiksi.

Esimerkkinä piensarjatuotanto. Uuden tuotteen kehitys ja tuotannon aloitus on yritykselle usein suuri ponnistus, koska se vaatii esimerkiksi mittavia investointeja muotteihin ja työkaluihin. Tuotantosarjat ovat tyypillisesti ensimmäisten kuukausien aikana pieniä, kymmeniä tai satoja tuotteita.

3DPaaS tarjoaa 3D-tulostuksen suunnitteluosaamisen sekä sarjatuotannon valmistuskapasiteetin 3D-tulostamalla. Tuotanto voi siis käynnistyä nopeasti ilman merkittäviä investointeja.

3DPaaS palvelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä:

  • Varmistetaan osaamisen kehityksen, tuotekehityksen ja tuotannon kustannustehokkuus.
  • Minimoidaan investointitarpeet erityisesti tuotannon aloitusvaiheessa.
  • Kustannusten ennakointi paranee kiinteän kuukausihinnan ansiosta.
  • Palvelu kasvaa yrityksen tarpeiden mukana. Käytössäsi on aina osaava 3D-tulostukseen erikoistunut henkilö tai tiimi.

"Parhaimmillaan 3DPaaS vauhdittaa yrityksen tuotekehitystä ja tuo mukanaan raikkaita näkökulmia yrityksen toimintaan ja digitalisointiin. 3DStepin tiimi ja resurssit varmistavat, että käytössäsi on aina alan huipputekniikka ja paras osaaminen tarvitsemassasi laajuudessa."

Pekka Ketola, 3DStep

Valmet monipolttoainesuutin - hyötysuhteen parantaminen

Avant hydraulibloki - tuotteen yksinkertaistaminen

Warrior Knife - ergonominen laatupuukko